paperback

Auteur Maarten van Dijk en Jantine den Uijl-van Loon
ISBN 9789462789425
Publicatiedatum 06-10-2016
Tags narcisme
Prijs € 9,95
Verzendkosten € 3,75

 

Van buiten zijn ze charmant, slim en betrouwbaar. Ze hebben gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Van binnen is er weinig empathie, ze zijn onzeker en doen zich beter voor dan ze zijn.
Omgaan met iemand die lijdt aan narcisme is spitsroeden lopen. Je wordt door hen bekritiseerd, onder druk gezet en gemanipuleerd. Dit maakt dat je alert bent en alles uiterst behoedzaam en angstvallig in de gaten houdt. Leven met iemand met deze stoornis lijkt bijna niet haalbaar, maar is volgens de auteurs wel behandelbaar.

Dit boekje geeft op basis van praktijkervaringen advies. Vragen als: ‘Hoe ga je ermee om? Hoe blijf je staande? Hoe kun je zorgen voor jezelf én voor de ander?’ komen aan de orde. Ds. C. van Ruitenburg voorziet elk hoofdstuk van pastorale onderbouwing op grond van Gods Woord. Een waardevolle handreiking zowel voor degene die aan deze stoornis lijdt áls voor de omgeving.

Indien u het boekje "Twee Gezichten" wilt bestellen kunt u het bedrag van € 13,70 overmaken op onderstaand rekening nummer ten name van Praktijk den Uijl. Vergeet u niet uw eigen adresgegevens te vermelden bij het betalingskenmerk zodat wij weten waar wij de bestelling naar toe kunnen sturen.

Na ontvangst van uw betaling zullen wij het boekje binnen 5 werkdagen naar u toezenden.

TAV Praktijk den Uijl

ABN AMRO Bank

Rek. nr.: NL32 ABNA 0462457184

 

 

Partners