Vacature Psychosociaal Therapeut

Praktijk den Uijl is een vrijgevestigde praktijk voor psychosociale therapie, (zakelijke) coaching en toerusting van professionals en kerkenraden. 

De praktijk is een begrip voor mensen van reformatorische signatuur.  Praktijk den Uijl biedt spreekuren aan in Nieuwerkerk aan den IJssel, Barneveld  en Yerseke. De kosten van een gesprek worden veelal (gedeeltelijk) vergoed  door de zorgverzekeraars. 

Praktijk den Uijl is op zoek naar: 

een zelfstandig werkende Psychosociaal Therapeut (20 – 36 uur) in Nieuwerkerk aan den IJssel 

Taakomschrijving: 

Je biedt ondersteuning en begeleiding aan individuele cliënten met psychosociale problemen. De begeleiding vindt zowel overdag als in de avonduren plaats. 

Wij vragen een gemotiveerde medewerker met: 

  • tenminste een hbo-opleiding in menswetenschappen (4 jaar), aangevuld met een gespecialiseerde Post HBO/ WO psychosociale opleiding ( 3 a 4 jaar) 
  • ervaring met individuele, relatie- en gezinsbegeleiding 

 Bij ons werk laten we ons leiden door de Bijbel en de daarop gegronde Formulieren van Enigheid. Wij verwachten dat onze medewerkers deze visie onderschrijven en er naar handelen, ook in uiterlijke verzorging en kleding. 

Bij indiensttreding wordt altijd gevraagd naar je originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag en een Referentieverklaring WKKGZ.

Je sollicitatiebrief met CV graag per e-mail aan Jantine den Uijl – van Loon, e-mailadres: jantine@praktijkdenuijl.nl  (ook voor info). 

Partners