Vacature Psychosociaal Therapeut

Praktijk den Uijl is een vrijgevestigde praktijk voor psychosociale hulpverlening, coaching, scholing/training en toerusting.

De praktijk is een begrip voor mensen van reformatorische signatuur. Praktijk den Uijl biedt spreekuren aan in Nieuwerkerk aan den IJssel, Barneveld en Yerseke. De kosten van een gesprek worden veelal (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars.

Praktijk den Uijl is op zoek naar: 

Een zelfstandig werkende Psychosociaal Therapeut (16 uur). waarbij je werkzaam bent op onze locatie in Barneveld.

Taakomschrijving: 

Je biedt ondersteuning en begeleiding aan cliënten met psychosociale problemen waarbij je werkt vanuit een systemische visie. Het geven van groepstherapie/training valt ook onder de werkzaamheden. De begeleiding vindt zowel overdag als in de avonduren plaats.

Wij vragen een gemotiveerde medewerker met: 

  • tenminste een hbo-opleiding in MWD, Psychologie, (ortho) – Pedagogiek
  • ervaring met psychosociale hulpverlening
  • een aanvullende gespecialiseerde post – HBO of WO opleiding. Wanneer je dit niet of nog niet hebt, sta je er open voor om je verder te specialiseren en schuw je het niet hier tijd en energie in te steken

Wij bieden:

Een kweekvijver waarin wij jou verder helpen ontwikkelen tot het ambacht van (systeem) – therapeut. Hierbij hebben we oog voor jouw ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij werken conform de CAO Sociaal Werk – welzijn en maatschappelijke dienstverlening.

Bij ons werk laten we ons leiden door de Bijbel en de daarop gegronde Formulieren van Enigheid. Wij verwachten dat onze medewerkers deze visie onderschrijven en er naar handelen.

Bij indiensttreding wordt altijd gevraagd naar je originele diploma’s en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Je sollicitatiebrief met CV graag per e-mail aan Jantine den Uijl – van Loon, e-mailadres: jantine@praktijkdenuijl.nl (ook voor info).

Partners