Wat is coaching

Tijdens coaching werk je aan het vinden van antwoorden op persoonlijke vragen, effectiever te communiceren en oude patronen los te laten.

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding.

Vragen die tijdens een coachingstraject besproken kunne worden zijn:

Wat stagneert jou momenteel? Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, je communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag? De mogelijkheid is er om intensiever naar je gedrag, competenties en kwaliteiten te kijken. DISC helpt je hierbij en kan op vele manieren worden ingezet.

Samen met de coach onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen.

Ook kan het zijn dat tijdens de coaching het raadzaam is om aan een cursus of training deel te nemen. De coach zal je daarin advies geven.

 

Partners