Praktijk den Uijl heeft regelmatig contact met predikanten, ouderlingen en diakenen. Er komt veel op ambtsdragers af; de problemen waarmee zij binnen het pastoraat en de diaconie te maken krijgen is vaak heftig en complex. Praktijk den Uijl wil kerken ondersteunen. Dat kan op verschillende manieren.

Toerusting ambtsdragers
Om u als kerkenraad te ondersteunen in uw werk bieden we ‘toerusting op maat’. Wij krijgen regelmatig te horen van de vele vragen en zorgen die er binnen kerkelijke gemeenten leven. Middels het verzorgen van workshops of informatieavonden willen wij u graag praktische handvatten bieden. Praktijk den Uijl heeft reeds voor verschillende kerkraden avonden verzorgd over verschillende onderwerpen. Om u een indruk te geven: wij kunnen u informatie geven over narcisme, communicatie, relatieproblemen, contextuele therapie, seksueel misbruik, enz. Graag horen we van u op welk gebied we met u mee kunnen denken!

Gemeenteavonden
Ook het is het mogelijk om Praktijk den Uijl te vragen om een gemeenteavond te verzorgen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar Lezingen

Partners