DISC MASTERCLASS

DISC MASTERCLASS

Voor wie:

Individueel (in groepsverband)

Hoe:

Tweedaagse Masterclass waarin met elkaar het DISC persoonlijkheidsprofiel wordt doorgewerkt. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, en de omgeving die daarbij passend is. Je krijgt inzichten in evt. behoeften tot verandering, en hiervoor worden coaching ideeën aangereikt. We maken een analyse van je stressniveau en gaan op zoek naar bijbehorende stressoren en een verklaring hiervoor vanuit je Persoonlijkheidsprofiel. Ook krijg je inzicht in onderliggende overtuigingen, maken we een uitstapje naar je toegestane en niet – toegestane delen. Een leerzame, leuke en winstgevende ervaring. De tweedaagse is geheel verzorgd.
De Masterclass werd door eerdere deelnemers geëvalueerd met cijfers varierend van een 8 tot zelfs een 10!

Rendement:

Groepsrendement: leren van en met elkaar!! Door ervaringen te delen vermeerdert het inzicht in eigen processen significant!
Gedegen inzicht in eigen persoonlijkheid en gedrag en hierbij gewenste omgeving, en gedrag van anderen. Hierdoor efficiënter in communicatie en relaties.

Kosten:

€ 595, – per persoon,  twee dagen of twee middagen/avonden inclusief persoonlijkheidsmodel en toebehoren; de maaltijd en koffie/thee/water zijn ook inbegrepen)

Aanmelden voor deze training:


[recaptcha]


Reageren is niet mogelijk.

Partners