DISC – Teamtraining

DISC – Teamtraining

Voor wie:

Deze training is bedoeld voor iedereen die in teamverband werkt. Iedere functie vraagt om ander gedrag. Bewustwording van eigen persoonlijkheid en gedrag op de werkvloer is belangrijk. Hoe beter iemand daarmee om kan gaan, hoe effectiever en plezieriger het werk wordt. En daar heeft het hele team plezier van.

Hoe:

In overleg met u stellen wij een training samen waarin u, eventueel samen met uw team, aan de slag gaat met het DISC – persoonlijkheidsprofiel. Deze training is inclusief het DISC-Persoonlijkheidsprofiel van Persolog, en bijbehorende materialen.

Rendement:

Het gedrag op de werkvloer wordt in kaart gebracht met behulp van het DISC-gedragsmodel. We bespreken met elkaar hoe dit gedrag eruit ziet, wat sterke kanten (kwaliteiten) en aandachtspunten (valkuilen) zijn. Van hieruit gaan we aan het werk om de samenwerking binnen een team te optimaliseren door maximaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en motivatie. Medewerkers leren elkaar beter kennen, communicatie optimaliseert en de effectiviteit van het team vergroot.

Kosten:

In overleg


Reageren is niet mogelijk.

Partners